~ Ahol a fantáziád életre kel! ~
 
HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Vote Up!
FRPG Top SitesFRPGKattints minden nap a linkekre és szavazz az oldalért hogy jobb eredményt érjen el!


Emily Tomlinson

Multik: -

Rang: Admin, moderátor, boszorkány

// Profile //Elena Gilbert

Multik: -

Rang: Admin, moderátor, vámpír

// Profile //Katherina Pierce

Multik: Sookie Waldrof

Rang: Admin, moderátor, vámpír

// Kathy Profile,

Sookie Profile //Zoey Lazzarini

Multik: -

Rang: Admin, moderátor, vadász

// Profile //Derek Hale

Multik: -

Rang: Admin, moderátor, Alfa (vérfarkas)

// Profile //


Our blood
Latest topics
» Emy :) - Avril Lavigne
Hétf. Okt. 14, 2013 4:57 am by Emily Tomlinson

» ~ HEAVEN RPG ~ Spread your wings
Vas. Szept. 29, 2013 12:40 am by Vendég

» Reag próba
Hétf. Szept. 23, 2013 1:14 am by Elena Gilbert

» **Melissa csodái**
Pént. Szept. 20, 2013 3:40 am by Emily Tomlinson

» Reag Szabályzat!
Kedd Szept. 17, 2013 2:31 am by Emily Tomlinson

» Beacon Hills
Pént. Szept. 06, 2013 6:26 pm by Emily Tomlinson

» Szavazás indul...
Szomb. Aug. 31, 2013 4:38 am by Emily Tomlinson

» Damon Salvatore *Ready*
Csüt. Aug. 29, 2013 4:23 am by Elena Gilbert

» Ms Pierce - Nina Dobrev
Szer. Aug. 28, 2013 2:28 am by Emily Tomlinson

»  Rádió
Szer. Aug. 28, 2013 12:18 am by Vendég

New Epizode: TW
New Epizode: TVD
Minden héten Pénteken, 02:00-ra várható az új rész, rá úgy 12 órával, már megtakinthető felirattal a www.indavideo.hu oldalán! A letöltés mellett döntőknek ajánlom a TVD első magyar rajongói oldalát: www.vampire-d.net Most egy kisebb szünet jön, a "The Cell", azaz a 9-ik rész elött egy rövidke szünetet rendeltek be, legközelebbi rész December 6-7-kére várható!
Marker
other pages
Facebook

Share | 
 

 Zoey Lazzarini .:Rachel Grey:.

Go down 
SzerzőÜzenet
Zoey Lazzarini
I am an admin
avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2013. Aug. 24.
Age : 25
Tartózkodási hely : Beacon Hills

TémanyitásTárgy: Zoey Lazzarini .:Rachel Grey:.   Szomb. Aug. 24, 2013 11:21 am

Zoey Lazzarni alias Rachel Grey
"Power is a curious thing. Who lives who dies. Power resides where men believe it resides. It's a trick, a shadow on the wall. And ofttimes a very small man can cast a very large shadow."
Személyes adatok
Teljes név: Rachel Grey (valódi neve: Zoey Lazzarini)
Becenév: jelenleg: Rachel
Született: 1993. március 9.  & New York
Kor: 20, de 17 éves a hamis papírok szerint
Nem:
Szexualitás: biszexuális
Csoport és sorozat: milyen csoportba/Teen Wolf - vadász
Átváltozás dátuma: ---
Play By: Emilia Clarke
Kívül és belül
Szeret: fagylalt, csoki, tenger, kisállatok, olvasás, eperturmix, sajttorta
Nem szeret: Twilight (könyv+film), gyilkos vérfarkasok, álnok, gerinctelen embereket, a csöpögős nyálas romantikát.
Vágyai: Megtalálni és levadászni családja gyilkosait
Félelmei: Vérfarkassá válni.
Titkai: Kettős életet él. Hamis papírokkal iratkozott be az iskolába Rachel Grey néven, eredeti szőke haját átfestette barnára, kontaktlencsét hord. Nem akarja, hogy megtudják valójában egy ősi vadász család sarja.
Személyisége: Őszinte és nyílt, többnyire szeret új emberekkel megismerkedni, főként ha ez az ismeretség közelebb viszi az alfákból álló horda megtalálásához, akik megölték a szüleit és a kishúgát. Nem erőszakos fajta, jobban szereti békésen megoldani a konfliktusokat, kivéve ha a családjáról van szó, mert akkor nem mutat semmiféle kegyelmet.
Bátor, elszánt és néha túlságosan is vakmerő. Igyekszik mindent maga megoldani, nem számít mások segítségére, nem bízza a véletlenre a történéseket. Önáló, határozott egyéniség. Nőiesen viselkedik, nem szereti a trágár szavakat, férfiaktól még elviseli, de nőnemű egyedektől abszolút undorítónak tartja. Azon a véleményen van, hogy ha ő kibirja, hogy csak magában káromkodjon, akkor mások is. Sajnos nagy ritkán azonban nála is elszakad a cérna, amire nem túl büszke.
Bacon Hills városa már évekkel ezelőtt felkeltette a vadászcsalád figyelmét, de őt szülei haláláig nem is nagyon foglalkoztatták ezek a dolgok. Már az elejétől kezdve a harcra lett nevelve, de egy-két kisebb munkát leszámítva nem nagyon folyt bele a történésekbe.
Az itteni, gondosan eltervezett életében a "lassan járj, tovább élsz" mondás szerint cselekszik. Inkább óvatosabb, nem kérdezősködik túl sokat, nem kelti fel a figyelmet magára, minthogy lebukjon és ezzel az életét veszélyeztesse, vagy inkább az elsődleges célját: a megtorlást.

Külseje: Pontosan 172,5 cm magas, 52 kiló, arányos testalkattal. Nem vékony, sokkal inkább izmos és fitt, persze azért maradva a nőiesség határain belül. Gyönyörű hosszú szőke haja van és orgonalila szeme, mely már évszázadok óta öröklődik a női Lazzarini leszármazottak körében (férfiaknál csak nagy ritkán). Szép babaarca van és hosszú szempillái, éppen ezért nem is kell neki nagyon sminkelnie magát. Drága ruhákat, cipőket hord, de nem kifejezetten a márka a fontos számára, sokkal inkább az esztétika. Nőiesen öltözik, kedvenc színe a piros, a kék és a zöld. Cipő és táskamániás. Szinte mindig magassarkút hord (és igen, csak a legalább 8 cm sarokkal megáldott cipők számítanak annak), és ami a legfontosabb: tud is benne menni vagy akár szaladni ha nagyon muszáj.
Mióta Beacon Hills-be költözött, külsejét radikálisan megváltoztatta. Ezüstszőke haját mogyoróbarnára festette, rendszeresen sminkkel és a legfontosabb: a kontaktlencse. Lila szemszínét sötétebb kékre cserélte.

Különlegesség: Eredeti szemszíne orgonalila, amit kontaktlencsével takar el.
Család
Apa: Edmund Lazzarini, vadász, 45 évesen hunyt el egy alfa falkának köszönhetően.
Anya: Ariella Herne, vadász, 43 évesen hunyt el szintén egy alfa falka támadása közben.
Testvér(ek): Christian Lazzarini, 25 éves, szüleik halála után Európába költözött, azóta nem tud róla semmit. Zarola Lazzarini, 13 éves húga, szintén meghalt a támadásnál.
Egyéb hozzátartozók: Lana Lanwine, a család barátja.
Háziállat: Csoki, a törpenyuszi
Családi állapot: egyedülálló
Múltam egy része...


A Lazzarini család történeteI. Edgard angol király uralkodása idején, élt egy férfi Lazar. Ő volt a királyi udvar fegyverkovácsa, messzi földön ő készítette a legjobbakat. Remekül értett a kardforgatás művészetéhez, a lovagi tornákon is előkelő helyezést ért el.
II. Eduárd megkoronázása után, az ifjú király felkérte legyen tagja testőrségének. Eduárd nagyon vallásos és kitűnő magaviseletű fiatalember volt. Teljesen igazhitű, jó és szent életet élt. Mindemellett mindenek felett szerette Istent és az egyházat. Nagylelkű volt a szegényekhez, a jók menedéke, Krisztus hitének bajnoka, tárháza minden erényes kegynek. Eduárd hatalomra kerülésekor éhség sújtotta a királyságot és kiemelkedő merciai nemesek erőszakos támadásokat követtek el monostorok ellen. A nép pedig félt. Nem csak a monostorokat ért támadások miatt. Egyre többen állították, hogy éjjel, amikor feljön a hold, különös lény mászkál az utcákon, elragadva állataikat és gyermekeiket. Több szemtanu beszámolását követően I. Edgar úgy döntött elejét veszi a további szóbeszédnek, ezért elküldte Lazart és a királyi fegyveresek öt tagját, derítsék ki mi történik. 
Hideg éjszaka volt, amikor is egy női sikoly szelte át a sötétséget. Mire a fegyveresek odaértek, a fiatal lány halott volt, torka egészen a füléig felvágva, testét mintha valami hatalmas állat kaszabolta volna szét. Néhány héttel később, amikor az esetek egyre csak szaporodtak, Lazar rájött, hogy a hold állása összefüggésben van a gyilkosságok számával. Teliholdkor, felfegyverkezve járták az utcákat és sikátorokat, amikor mindahányan megpillantottak egy félig ember, félig farkas szerű lényt. Szemei vörösen izzottak, miközben megindult feléjük. Négy férfit sebesített meg, köztük Lazart is. Egy ember meghalt, a többiek felépültek. Arra viszont, ami a következő holdtöltekor következett nem készült fel egyikük sem. A testőrség két tagja a harapás következményeként átalakult és lemészároltak egy egész családot. Először valamiféle tébolynak, netán boszorkányságnak vélték, végül Lazar tanácsát követve a király bezáratta őket egy mélyen a föld alatt fekvő cellába, ahol aztán kísérletezhettek rajtuk, hogyan is állítsák meg a kór terjedését. II. Eduárd király és tanácsosai titokban tartották a pánik elkerülése végett. Lazart pedig valamiféle isteni küldöttnek gondolták az immunitása miatt. 
Eduárd mindössze 32 éves volt, amikor eltávozott. A hivatalos történet szerint 978. március 18-án a király vadászaton vett részt a dorseti Wareham mellett. A vadászat során úgy döntött, hogy meglátogatja testvérét Ethelredet, akit édesanyja Elfrida nevelt fel a Wareham melletti Corfe kastélyban. Kíséretét hátrahagyva, egyedül érkezett a kastélyhoz. Még a lován ülve a kastély külső részében tartózkodott, amikor Elfrida királyné egy pohár mézsörrel kínálta meg. Ennek fogyasztása közben a királyné kíséretének egy tagja leszúrta. Eduárd ellovagolt azonban hamarosan leesett a nyeregből, de az egyik lába a kengyelbe szorult és a ló így húzta tovább. Holttestét a kastély dombjának tövénél, a patakban találták meg. A valóság azonban más. A vadászat során rátámadt egy vrkolak (így nevezték a vérfarkasokat), a sebe súlyos volt ugyan, de látványosan gyógyulni kezdett. Az első jel. Mindannyian tudták, át fog alakulni valami mássá, már nem ember többé. A király életének maga Lazar vetett véget. A nép és a királyi család sosem tudta meg a valódi történetet. Lazart később lovaggá ütötték és feleségül vette II. Eduárd nővérét, négy gyermekük született. Két lány és két fiú. 
Miután Lazar gyermekeit és feleségét is megtanította a harc művészetére és átadott minden tudást, amely ezen lények levadászásához szükséges, békességben 105 éves korában hunyt el. Lányai lovagok feleségei lettek, fiai hercegnőket vettel el, miközben folytatták a küzdelmet a lények ellen. 

 


Az Aszen család története:


Valaha régen, mikor a szomszédos népek háborúban elpusztították az Aszen nemzetséget, egyedül egy tízéves fiúcska maradt életben. Bár az ellenség meg akarta ölni a fiút, zsenge kora miatt csak kezét-lábát törték, s a mocsárba vetették. Egy nőstényfarkas megtalálta, s tejével táplálva felnevelte. A fiú pedig felnőve a nőstényfarkassal összeházasodott. Meghallotta ezt annak a vidéknek a kánja, s sok emberét elküldte, hogy öljék meg a fiút és a farkast. Amikor e sok ember megérkezett, hogy végezzenek velük, egy csodás élőlény szállt alá, s a fiút megragadva a Nyugati tenger keleti partján lévő magas hegyre vitte. A hegyek között egy nagy tó terült el, melyet fűben gazdag, széles puszta övezett. Itt a farkastól tíz gyermek született. A tíz fiú elvándorolván tíz feleséget szerzett és tíz családot alapított. Aszen családja és a türkök is a tíz farkas kölyök egyikétől származnak.1588-ban Augvergne hegyeinél egy királyi család szolgálatában a nemes Edmound Lazzarini egy teljesen átlagosnak induló vadászat során rábukkant egy farkasra. Az ezt követő harcban levágta a farkas egyik mancsát és egy dobozba helyezte. Visszatérve a kastélyba rögvest a király elé kérette magát, hogy megmutassa a bizonyítékot a találkozásra. Kinyitván a dobozt már nem egy farkasnak a mancsa volt, hanem egy finom női kéz, elegáns aranygyűrűvel az ujján. Felismervén a gyűrűt, a vadász Lazzarinit a felesége keresésére küldte. A konyhában talált rá bekötözött kézzel. Amikor levette a kötést, látták, hogy a kezét levágták. A nő kétségbeesve elmesélte, hogy ő az a farkas, akivel a vadász találkozott. A vallomása miatt még aznap máglyára küldték.
Avellana, Edmound Lazzarini húga is megvallotta bűneit, de csak bátyjának. Gyermeket várt a farkasasszony idősebbik fiától és akár elszökni is hajlandó lett volna vele. Edmound bosszúból megölette húga gyermekének apját, de akármennyire is könyörgött, Avellana nem akarta semmilyen módon eltetni gyermekét. Néhány hónap múlva lánya született, akit Esthelle-nek nevezett el. Ezüsszőke haja és orgonalila szemei voltak. Sosem változott át farkassá. Ettől kezdve a női leszármazottaknak mind ezüst vagy aranyszőke haja és orgona- vagy ibolyalila szemei voltak, férfiakon nem ütközött ki. Úgy gondolták ez Isten büntetése, hogy mindig emlékezzenek rá kik is ők valójában, hogy emlékeztesse őket hibáikra.
Tizenöt évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy rájöjjenek már nem immunisak, a farkas karmolásai, harapásai ugyanúgy hat rájuk is, mint az átlag emberekre. Aelgar Lazzarini volt az első, aki átváltozott. Ő saját kezüleg vetett véget az életének. 
Az 1600-as évben néhány omega szolgálójává vált a Lazzariniknak, ez jelentett számukra a túlélés egyetlen esélyét. Draecon Lazzarini és fiai (Farley, Ewell, Godric, Halvor és Manley) idején minimálisra csökkentek a támadások. 1653-tól már több alfa és falkája állt a Lazzarini család szolgálatában, egészen az 1846-os lázadásig. A farkasok úgy döntöttek nem tűrik tovább az emberi elnyomást, elvégre miért is szolgálnának náluknál gyengébbet. Abban az évben több falut is lemészároltak, több száz ember változtattak át. A Lazzarini családnak mindössze öt élő tagja maradt. Devon, Rhaego, Elazar, Leah és Zariah. Elazar és húga Leah az új világba, Amerikába hajóztak, míg testvéreik továbbra is Európában maradva védelmezték az embereket. 


 
Ms Zoey Lazzarini1993. március 9-én született New Yorkban Edmund Lazzarini és Ariella Herne második gyermekeként. A méltán híres és hírhedt Lazzarini család tagja, amely már évszázadokkal ezelőtt is üldözte a vérfarkasokat és természetfeletti lényeket.
Apja, Edmund 1985-ben alapította meg az Excalibur csoportot, melynek feladata vadászok összegyűjtése és irányítása volt. Zoey (a későbbiekben Rachel) már gyermekkorától tagja volt a csoportnak, mondván, hogy nem lehet elég korán kezdeni. Megtanulta az íjászat művészetét, a nyomolvasás rejtélyeit, mindenfélét, amit tudni kell a természetfeletti lényekről, úgy hogy mindeközben a New Yorkbeli Claremont magániskola tagjaként is jeleskedett. Mindig kitűnő tanuló volt, magas IQ hányadossal rendelkezett és kiváló logikai készséggel.
Bátyjával Christiannal nem volt túl szoros a viszonyuk, tekintve a kicsaponbó életmódját. Ő szerette megszegni a szülői parancsokat, a kijárási tilalmakat telihold idején. Nem egyszer jött haza részegen, vagy bedrogozva.
Zoey mindig az a tipikus jó kislány volt, követte a szabályokat, éltanuló volt, segített a háztartásban, balettet tanult és francia nyelvleckéket vett.
Ennek azonban meg volt az árnyoldala is. Magára szinte semmi ideje nem jutott, de úgy gondolta ez a kis befektetés majd egyszer megtérül.
18 évesen ismerkedett meg Michael Starkkal, aki ugyancsak az Excalibur csoport tagja volt és később apja jobb keze lett. Kapcsolatukat leginkább a viharos szó jellemzi. Michael és Zoey túl különbözőek voltak, valahogy nem illettek egymáshoz. Ezt az ellentétet csak erősítette, amikor a lány szülei meghaltak.
Sosem felejti el azt a napot. Gyönyörű, csendes este volt, de a külváros ilyen, vagy csak ő hallotta csendesnek a nyüzsgő new york-i bulik után. Ez volt az első alkalom, hogy megszegte a szabályokat és kimászva az ablakon nyakába vette a belvárost.
A hófehér bejárati ajtó halkan nyikorogva araszolt befelé, ő pedig belépett, remélve, hogy szülei már alszanak és semmit sem fognak észrevenni a kis kihágásból. Bármennyire is igyekezett óvatosan lépkedni, egyszer csak elcsúszott. Hangos koppanással érte el a padlót, és ahogy ijedtében próbált felállni a kezei egyre csak kicsúsztak alóla. A kapcsolóhoz támolygott és amikor kigyúltak a fények ... először azt hitte álmodik. Egy borzalmas, horrorisztikus álomban van, amiből nem tud felébredni, bármennyire is szeretne. A padló, a fal, mind tele volt vérrel. Nem messze tőle feküdt egy harmincas éveiben járó férfi hullája, a torka elvágva. Felismerte, Ted volt az, az apjával dolgozott együtt.
Ted. - villant át az agyán. Nem, nem és nem! Nem akart oldalra nézni, de muszáj volt. Az apja és az anyja a lépcső mellett hevertek szintén átvágott torokkal, annyi különbséggel, hogy apjának az egész teste szét volt cincálva. A lépcsőfordulóban a kishúga feküdt, ruhája széttépve, torka szintén kiszakítva. Gyönyörű, ezüsszőke haján keresztül vére lefelé folyt a lépcső fokjain. Halk hörgést hallott a konyha irányából, könnyes szemmel kapta fel a hozzá legközelebb eső nehéz rézszobrot és elindult befelé. Nem azt találta, amire számított. Egy férfi haldoklott odabent, ő is csoport tagja volt.
- Oliver! - letérdelt mellé, hogy elszorítsa a vérző sebet, de a férfi megragadt a karját, közelebb húzta magához és belesuttogott a fülébe. Olyasmit mondott, amiről eddig nem is tudta, hogy lehetséges.
- Sajnálom! - csak ennyit tudott mondani, sírni kezdett, nem tudta mitévő legyen. Lassan felállt és kiment a házból. Ahogy elsétált, még hallotta a pisztolylövést. Nem akart átváltozni.
Chris, a bátyja magát hibáztatta, Zoey szerint őket is megölték volna, ha ott vannak. De bátyja hajthatatlan volt. Európába ment, valószínűleg az ottani családi gyökereik miatt, ő pedig az országot járva igyekezett a nyomára bukkanni az alfáknak. Eddig kevés sikerrel.
Bacon Hillsbe érve újabb személyazonosságot vett fel, újabb kigondolt élettörténettel.


Színfalak mögött:
 
Készítette: Emily
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Tomlinson
I am an admin
avatar

Hozzászólások száma : 70
Join date : 2013. Aug. 21.
Age : 19
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Zoey Lazzarini .:Rachel Grey:.   Szomb. Aug. 24, 2013 6:56 pm

ELFOGADVA

Egyszerűen bámulatos! Csodás karakterlapot rittyentettél össze, nagyon szép, dolgos munkát adtál ki kezeid közül, én csak ámultam, bámultam, egy , hiba sincs benne, a hosszúság is nagyon jó, sőt mi több, elképesztő, nincs is egyéb hozzáfűzni valóm, csak annyit tudok mondani, hogy ELFOGADVA!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://rpgallareas.hungarianforum.com
 
Zoey Lazzarini .:Rachel Grey:.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
TWTVDTOS :: Vadászok-
Ugrás: